NETWORKING INTERPROFESSIONAL BIZBARCELONA 2024

Enguany, el Networking Professional – Agents & Brokers és un punt de trobada virtual entre professionals col·legiats/des i empreses de tots els sectors emmarcat dins del saló Bizbarcelona 2024.

Publica gratuïtament la teva oferta de feina o el teu perfil professional i fes contactes de qualitat de manera ràpida, amb la garantia dels Col·legis Professionals. El teu anunci es publicarà a www.networkingprofessional.cat i durant els dies de saló del Bizbarcelona 2024; els interessats/des podran contactar amb tu directament, sense intermediaris. Així de fàcil.

¿Cómo funciona?

Si ets empresa: Emplena aquest formulari per publicar la teva oferta de feina i troba els professionals col·legiats/des més qualificats del teu sector.

Si ets professional: Emplena aquest formulari per publicar la teva demanda, que les empreses vegin el teu perfil professional i puguin contactar amb tu directament.

El Networking Professional està organitzat per Agents & Brokers i l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya que representa més de 100 corporacions professionals amb més de 200.000 col·legiats i col·legiades de tots els sectors professionals. La finalitat de la Intercol·legial és reforçar la presència dels Col·legis Professionals, impulsar l’ocupació, divulgar les seves funcions d’interès general, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Consulta aquí tots els Col·legis Professionals que formen part de la Intercol·legial.