Acreditacions

Benvingut a la plataforma de Networking d'Agents&Brokers. En aquest espai podràs promocionar els teus productes o serveis.
Omple el formulari amb les teves dades professionals i contactarem amb tu per a què participis a la propera edició i publiquis la teva oferta o demanda de forma totalment gratuïta.

Indica la teva situació laboral

Empresari Autònom Aturat Estudiant

Treballador per compte aliena

Ets agent comercial col·legiat?

Si No

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB), l’informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i la LSSI-CE 34/2002 tractarem les seves dades, inclòs el seu correu electrònic, amb la finalitat de realitzar comunicacions relacionades amb el Networking i altres que siguin d’interès del receptor (activitats i serveis) del COACB. Les dades proporcionades es conservaran, mentre no s’oposi al seu tractament. Pot consultar més informació sobre l'exercici dels seus drets o presentar una reclamació, davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a www.agpd.es. El COACB l’informa del dret d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat de les dades i dret a la limitació del tractament mitjançant l’enviament d’una carta al COACB: Casp, 130, 08013 Barcelona • Àrea informàtica i comunicació o un e-mail a dpd@coacb.com.


Missatge enviat amb èxit.
Hi ha hagut un problema en la validació. Revisi les seves dades.

Adreça

C Casp, 130
08013 · Barcelona

Telèfon

+34 93 231 94 12